Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Systém na správu videa: Desí vás pridanie VMS?

| Dahua Blog |

Publikované 24. februára 2023
Axis
Vytváranie kompletných Edge-Based riešení
9. júna 2023
Axis
Výber správnej kamery s ochranou proti výbuchu
12. januára 2024
Axis
Maloobchodníci majú novú superschopnosť
23. júna 2023
Axis
Udržujte kybernetickú bezpečnosť softvéru s dlhodobou podporou sledovania firmvéru
28. novembra 2022
Axis
Sieťové interkomy: Udržiavanie pacientov v bezpečí
23. februára 2024
Axis
Prečo sú end-to-end riešenia rozhodujúce pre zaistenie bezpečnosti v školách
15. septembra 2023

Systém na správu videa: Desí vás pridanie VMS?

Bezpečnostný priemysel sa neustále vyvíja. Každý deň sa vyvíjajú nové hi-tech bezpečnostné kamery. Aký je však najlepší spôsob, ako organizovať a zaznamenávať tieto zariadenia, aby ste dosiahli čo najvyššiu efektivitu pri správe vášho celkového bezpečnostného systému?

Existuje niekoľko spôsobov, ako nahrať bezpečnostné video. Najjednoduchší spôsob je so sieťovým videorekordérom (NVR). NVR je vašou najlepšou voľbou, ak máte obmedzený rozpočet a máte iba jedno miesto s niekoľkými sieťovými kamerami. Obmedzením NVR je však to, že po jeho inštalácii je obmedzená flexibilita pre rozšírenie.

Ďalším spôsobom správy a nahrávania videa je Systém na správu videa (Video Management Software) a podnikové úložisko (Enterprise Storage device). VMS zaznamenáva video podobne ako NVR, ale ponúka väčšiu flexibilitu pre rozšírenie, ako aj pokročilejšie ovládanie. Či už špecifikujete malý projekt len s niekoľkými kamerami alebo veľký maloobchodný reťazec so stovkami miest, možnosti VMS spoločnosti Dahua sa dajú jednoducho upgradovať, ak sa zmenia vaše potreby, popr. požadujete viac funkcií.

Dahua ponúka základnú a profesionálnu možnosť VMS. Základný modulárny bezpečnostný systém typu pay-as-you-go pre malé a stredne veľké organizácie sa nazýva DSS Express Software. DSS Express sa dodáva so 64 video kanálmi, ktoré je možné rozšíriť na 256 video kanálov, ak ste si zakúpili licenciu na kanál. To uľahčuje prepojenie so systémami kontroly prístupu, video interkomom a špecializovanými analytickými kamerami, ktoré môžu vykonávať funkcie ako automatické rozpoznávanie ŠPZ (LPR), detekcia tváre+ a zaznamenávanie metadát videa. DSS Express je vhodný pre kancelárske budovy, maloobchodné podniky a riadenie prístupu do vozidiel.

Niektoré hlavné body DSS Express zahŕňajú:

  • Nižšie počiatočné investičné náklady (napr. menšie systémy, pri ktorých sa neočakáva, že sa budú škálovať)
  • Podporuje až 64 ovládacích prvkov dverí a až 256 interkomových zariadení

DSS Professional je navrhnutý pre aplikácie väčšieho rozsahu a poskytuje mnoho rovnakých funkcií ako DSS Express. Okrem zabezpečenia možno DSS Professional použiť v rôznych aplikáciách, ako sú parky, obchodné reťazce a logistika pre škálovanie možností. Napríklad: podporuje až 2 000 kanálov, 1 000 dverí a viac ako 400 TB úložnej kapacity na server. Ak to potrebujete rozšíriť, môže dosiahnuť až 20 000 kanálov a 4 PB úložnej kapacity prostredníctvom distribuovanejšej architektúry.

Medzi hlavné výhody DSS Pro patria:

  • V prípade podnikových aplikácií jeho architektúra podporuje pohotovostný režim a redundanciu N + M zapínajúcu núdzové servery, ak primárny server prejde do režimu offline
  • Prispôsobená integrácia iných systémov a zariadení pomocou dostupných SDK a API, ako aj ONVIF pre integráciu s inými kamerami tretích strán na trhu

Celkovo DSS Professional pôsobí ako inteligentný multiplikátor tým, že poskytuje profesionálom v oblasti bezpečnosti výkonnejšie informácie, než bez nej. S DSS Pro môžete naplno využiť výkon vášho video bezpečnostného systému a robiť informované rozhodnutia pre vyššiu efektivitu, nižšie náklady a vyššiu ziskovosť.

Samozrejme existuje množstvo spôsobov, ktoré je potrebné zvážiť pri výbere najlepšieho systému pre potreby vašej aplikácie; najlepšie je odhadnúť svoje budúce potreby okrem toho, čo potrebujete teraz, aby ste si mohli vybrať cenovo najefektívnejšiu platformu.

Ak chcete získať viac informácií, prečítajte si viac na produktovej stránke DSS.

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov