Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Kamera „3 v 1“: Dahua TiOC prináša nové úrovne integrácie a interoperability so systémami tretích strán

| Dahua Blog |

Publikované 8. decembra 2023
Dahua
Dahua TechMonth (WizMind): 4 fakty o technológii monitorovania objektov
27. decembra 2021
Axis
Boj s ohňom kamerami – inovatívny a logický krok vpred
29. marca 2024
Dahua
Posilnenie vzdelávania pomocou najmodernejších technológií
17. novembra 2023
Dahua
Dahua WizMind PPE: Monitorujte správne nosenie osobných ochranných prostriedkov (OOP)
28. júla 2023
Axis
Prečo je integrovaný prístup k inteligentným technológiám rozhodujúci pre komerčné budovy
30. júna 2023
Hanwha
Prežívanie v dobe Covidovej s riešeniami od Hanwha Techwin
26. júla 2021

Kamera „3 v 1“: Dahua TiOC prináša nové úrovne integrácie a interoperability so systémami tretích strán

TiOC (kamera tri v jednom) od Dahua Technology je v popredí proaktívneho video sledovania. V predchádzajúcom blogu sme videli, ako pomocou kombinácie AI, inteligentnej detekcie pohybu, automatického sledovania a aktívneho odstrašovania umožňuje TiOC používateľom proaktívne monitorovať potenciálne hrozby a rýchlo reagovať na situácie v reálnom čase.

Integrácia s platformou tretích strán

Teraz TiOC ponúka bezkonkurenčnú úroveň interaktivity so systémami Dahua a systémami tretích strán, pričom poskytuje integráciu so softvérom na monitorovanie alarmov tretích strán, IP reproduktormi a poplachovými rozbočovačmi, ako aj so softvérom na správu videa DSS a DMSS od spoločnosti Dahua.

Integrácia monitorovania alarmov

Integrácia s monitorovacím softvérom tretích strán

Medzi technologických partnerov patria ESI, Webeye, Bold, Immix a MCDI. TiOC je možné integrovať s konvenčnými zabezpečovacími systémami proti vlámaniu do interiérov budov s funkciou zapnutia/vypnutia stráženia jedným klepnutím.

Integrácia s IP reproduktorom tretej strany

TiOC spolupracuje aj s IP reproduktormi tretích strán od TOA. Medzi funkcie patrí pripojenie reproduktorov k Dahua NVR a prepojenie udalostí, ako je inteligentná detekcia, inteligentné video systémy (napríklad počítanie ľudí a detekcia narušenia) a inteligentná detekcia pohybu s príslušnými zaznamenanými správami alebo živým zvukovým výstupom.

Integrácia s poplachovým centrom tretej strany

Okrem toho je k dispozícii aj integrácia s IDS alarm hubom. Alarmy zo zariadení TiOC sa odosielajú do rozbočovača na ďalšie overenie (Alarm Out). Na druhej strane, alarm z rozbočovača bude odoslaný do zariadení TiOC na prepojenie udalostí, ako je zvukový a svetelný alarm, nahrávanie a ďalšie (Alarm In).

Integrácia s DSS a DMSS

Okrem toho môže byť TiOC 2.0 integrovaný aj so softvérovými platformami Dahua DSS a DMSS pre správu zabezpečenia. To umožňuje bezproblémové a centralizované monitorovanie a ovládanie kamier, ako aj diaľkové ovládanie funkcií kamier, ako sú zvukové a vizuálne alarmy.

Inteligentný dohľad

TiOC ponúka plnofarebný dohľad, inteligentnú obvodovú ochranu a aktívne odstrašovanie – všetko v jednom automatizovanom monitorovacom riešení, ktoré poskytuje nasledujúce funkcie pred, počas a po udalosti.

Pred udalosťou

TiOC je ideálny pre nepretržitú obvodovú ochranu pomocou inteligentnej detekcie pohybu na identifikáciu iba udalostí týkajúcich sa ľudí a vozidiel a AI na odfiltrovanie rušivých objektov, ako sú zvieratá, lístie a svetlomety áut. Tri režimy osvetlenia – režim teplého svetla, režim IR alebo režim inteligentného osvetlenia (kde IR je predvolený režim osvetlenia, ale prepne sa na teplé svetlo, akonáhle je detegovaný ľudský cieľ) – umožňujú optimálne osvetlenie udalosti a zároveň minimalizujú svetelné znečistenie pre všetky ostatné časy.

Počas udalosti

Automatické sledovanie 3.0 – ktoré pozostáva z algoritmu hlbokého učenia na automatické sledovanie pohybujúcich sa cieľov, ako sú vozidlá a ľudia – poskytuje automatické sledovanie a približovanie cieľov. TiOC môže byť integrovaný s plnofarebnou technológiou Dahua, čo používateľom umožňuje získať ultra HD plnofarebný obraz aj v tmavých podmienkach. Dosahuje sa to použitím duálnej šošovky (jedna na zachytávanie informácií o osvetlení, druhá na zachytávanie informácií o farbách) s technológiou Dual Light Fusion a vysoko presným procesom aktívneho zarovnania. Červené/modré blikajúce výstražné svetlo, obojsmerné hovory, výber z 11 zvukov alarmu a možnosti importovania vlastných zvukov a varovných správ poskytujú aktívne a efektívne odstrašenie potenciálnych narušiteľov.

Po udalosti

TiOC umožňuje inteligentné vyhľadávanie ľudí a vozidiel a extrakciu udalostí zo zaznamenaných videí – udalosti možno extrahovať podľa dátumu, času a funkcií scény. Plnofarebná funkcia dáva používateľovi možnosť prezerať si plnofarebné snímky v noci alebo pri slabom osvetlení, čo umožňuje lepšie rozlíšenie a identifikáciu osôb a predmetov. Napríklad pri monitorovaní parkovacej plochy v noci sa používatelia môžu zamerať na farebné atribúty vozidiel a oblečenia ľudí.

Záver

Použitím kombinácie AI, Smart Dual Light a Active Deterrence opatrení, TiOC poskytuje proaktívne monitorovanie scén a môže byť použitý ako vizuálne poplašné zariadenie. To vám umožňuje pohotovejšie reagovať na situácie v reálnom čase a pomáhať vašim monitorovacím schopnostiam a zdrojom tým, že sa aktivujete len vtedy, keď dôjde k potenciálnemu incidentu.

Poznámka: Riešenia a produkty uvedené v tomto článku sa môžu líšiť v závislosti od skutočných scenárov. Ďalšie informácie o špecifických funkciách pre každého partnera získate od tímu Dahua ECO.

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov