Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex 4 Riešenia Dahua Transmission poháňané PoE 2.0

| Dahua Blog |

Publikované 8. augusta 2022
Axis
Ako môže rozšírená realita spolupracovať s video dohľadom?
1. septembra 2023
Axis
Prehľady založené na štatistikách optimalizujú diaľničnú sieť
15. marca 2024
Axis
Čo je to inteligentné mesto?
16. augusta 2019
Hanwha
Nové využitie PoE (Power over Ethernet)
11. októbra 2021
Hanwha
Hanwha Techwin uvádza na trh päť kamier AI série P s rozlíšením 2MP
9. augusta 2021
Axis
Analýzy detekcie dymu v kamerách s ochranou proti výbuchu: Bezpečnosť tam, kde je to najviac potrebné
1. augusta 2022

4 Riešenia Dahua Transmission poháňané PoE 2.0

Power over Ethernet, alebo jednoducho PoE, sa vzťahuje na ktorýkoľvek z niekoľkých štandardov alebo „ad hoc“ systémov, ktoré prenášajú elektrickú energiu aj dáta cez ethernetové káble s krútenou dvojlinkou. Je to efektívnejší spôsob prenosu v porovnaní s bežným elektrickým vedením, ktoré dodáva iba energiu a vyžaduje samostatné vedenie pre dáta. Pretože PoE prenáša napájanie aj dáta cez ethernetový kábel, čím je potrebných menej káblov, pričom elektrické vedenie zostáva neporušené.

Dahua Technology, popredný svetový poskytovateľ inteligentných riešení a služieb internetu vecí zameraných na video, neustále vyvíja prenosovú technológiu a zariadenia na základe aplikačných scenárov zákazníkov. Jeho Power over Ethernet (PoE) 2.0 je špeciálne navrhnutý na prenos sledovania. V skutočnosti bola celá séria prepínačov Dahua PoE inovovaná na PoE 2.0, ktorá zahŕňa praktické funkcie, ako je PoE Watchdog, BT 90W (červený port), inteligentné PoE a diaľkový prenos PoE. V roku 2022 boli pridané ďalšie inteligentné funkcie ako Green PoE a Perpetual PoE. Tieto inteligentné funkcie výrazne zvyšujú užitočnosť Dahua prepínačov v scenároch sledovania, vďaka čomu je ich správa a údržba pohodlnejšia.

Poznanie špecifikácií vhodných pre váš scenár, zváženie funkcií, ktoré potrebujete, využitie technológie Enhanced Power Over Ethernet (ePoE) pre nákladovú efektívnosť a používanie bezdrôtového prenosu v drsných prostrediach sú niektoré z tipov, ktoré vám môžu pomôcť rozhodnúť sa, ktoré prenosové zariadenie sa hodí pre váš scenár. Teraz, keď máte predstavu o tom, ktoré prenosové zariadenie vám najlepšie vyhovuje, pozrime sa na niektoré prenosové riešenia, ktoré môžete nasadiť na základe vašich skutočných požiadaviek a potrieb.

Tu sú 4 prenosové riešenia Dahua, ktoré môžete zvážiť v závislosti od scenára vašej aplikácie:

Riešenie IP CCTV

Riešenie IP CCTV prenosových produktov Dahua slúži ako dôležitý most, ktorý bezproblémovo spája IP kamery a NVR v rôznych aplikáciách, ako je nákupné centrum, supermarket atď. Okrem svojich troch hlavných charakteristík (otvorený, štandardný, škálovateľný) ponúka toto riešenie jednotný manažment, napájací zdroj PoE 2.0 a prepínač priemyselnej úrovne, ktorý poskytuje komplexnú škálovateľnosť siete a spoľahlivú kvalitu produktu.

Inteligentný dopravný systém

Dopravné zápchy a bezpečnosť cestnej premávky sú niektoré z výziev, ktorým moderná doprava čelí denne. Na vyriešenie tohto problému bol Inteligentný dopravný systém alebo ITS navrhnutý tak, aby dosahoval bezpečnejšiu a efektívnejšiu dopravu monitorovaním a prenosom stavu vozovky v reálnom čase, čo operátorom umožňuje konať podľa toho v prípade neočakávaného incidentu.

Navyše, tvrdené/priemyselné prepínače Dahua so svojimi výkonnými hardvérovými a softvérovými funkciami môžu ponúknuť vyššiu ESD a prepäťovú ochranu v drsnom vonkajšom prostredí so širokým rozsahom prevádzkových teplôt, čo z nich robí ideálnu voľbu pre ITS riešenie.

Riešenie prenosu inteligentnej budovy

S neustálym vývojom moderných technológií sa videovrátnik široko používa v inteligentných budovách. Systémy video interkomu Dahua poskytujú video a hlasovú komunikáciu medzi dvoma alebo viacerými miestami, čím poskytujú optimalizovanú bezpečnosť prenosu. Vďaka svojmu priemyselnému dizajnu ponúkajú produkty Dahua v tomto riešení vysokú spoľahlivosť a nákladovo efektívny výkon.

Riešenie výťahu

Bezpečnosť výťahu je pre majiteľov budov prvoradá, pretože ide o jedno z najdostupnejších zariadení v budove. Riešenie Dahua Elevator dokáže efektívne monitorovať prenos videa vo výťahu. Spätné prepojenie údajov možno dosiahnuť využitím súčasnej siete správy nehnuteľností alebo inštaláciou vonkajšieho bezdrôtového zariadenia. Toto riešenie ponúka aplikáciu point-to-point, prenosovú vzdialenosť až 500 metrov, technológiu TDMA a jednoduchú inštaláciu.

Ďalšie podrobnosti nájdete v tomto videu o rozbalení prenosového zariadenia Dahua vybaveného PoE 2.0

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov