Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Hanwha Techwin predstavuje systém pre správu videa Wisenet WAVE 5.0

| Hanwha Blog |

Publikované 21. novembra 2022
Axis
Vyvažovanie hodnoty a celkových nákladov na vlastníctvo v mestskom dozore
22. novembra 2021
Axis
Koľko stojí zabezpečovací systém?
21. júla 2023
Axis
Získanie platného video dôkazu: Rýchle forenzné vyhľadávanie s autentifikáciou
20. januára 2023
Axis
Udržateľnosť spĺňajúca bezpečnostné a prevádzkové potreby solárnych fariem
12. septembra 2022
Axis
Univerzity dnes, inteligentné mestá zajtra
1. augusta 2019
Dahua
Rozšírenie analýzy videa pomocou rekordérov (DVR) základnej triedy
16. augusta 2021

Hanwha Techwin predstavuje systém pre správu videa Wisenet WAVE 5.0

Spoločnosť Hanwha Techwin Europe, popredný dodávateľ odolných a spoľahlivých produktov video dohľadu v Európe, uviedla produkt Wisenet WAVE 5.0 ako najnovšiu verziu popredného systému pre správu videa (VMS) na súčasnom trhu. Verzia navrhnutá v priamej reakcii na všadeprítomný nástup umelej inteligencie (AI) rozširuje existujúce prednosti uvedeného systému o efektívne využívanie analytických funkcií AI, kybernetické zabezpečenie, celkovú využiteľnosť systému a nové schopnosti interaktivity pre administrátorov i koncových užívateľov.

Novo je k dispozícii funkcia pokročilého hľadania objektov (Advanced Object Search), kedy obsluha môže vyhľadávať objekty identifikované počas analýzy a ukladať ich do video archívov na základe konkrétnych atribútov, ako napr. typu objektu, farby, pohlavia, veku alebo odevu. Na uľahčenie práce obsluhy je teraz možné výsledky zobrazovať aj v novom otváracom okne. Užívatelia ďalej môžu nastaviť zálohovanie archívov videa v závislosti na pridružených metadátach systému, ako napr. pohybu, záložkách alebo objektoch, ale tiež používať zálohovanie v reálnom čase, plánované zálohovanie alebo zálohy na vyžiadanie.

Z ďalších aktualizácií spomeňme nové funkcie pre celkovo lepšiu využiteľnosť a správu, vďaka ktorým je ľahšie spravovať video záznamy zo skupín kamier prostredníctvom radu volieb nahrávania, ako je napr. pohyb a nízke rozlíšenie, resp. pohyb a objekty. Tie je možné zdieľať s konkrétnymi skupinami užívateľov. Obsluha má ďalej prístup k funkciám uľahčujúcim prehrávanie, napr. na zobrazenie niekoľkých posledných minút udalosti a zobrazenie podrobnejších informácií o serveroch a kamerách zaznamenávajúcich udalosť. Vylepšené bolo aj prihlasovanie, kedy môže obsluha ľahšie triediť, filtrovať a skrývať vybrané systémy.

Desktopový klient tiež bude na pozadí automaticky sťahovať aktualizácie, aby bol systém vždy v najnovšej verzii a bez zraniteľností (užívateľ môže podľa potreby automatické aktualizácie zakázať).

K lepšiemu kybernetickému zabezpečeniu prispieva dvojfaktorové overovanie (2FA) ako celo-systémové nastavenie, ktoré od všetkých užívateľov s cloudovým účtom požaduje pri prístupe autentizačnú aplikáciu (Google Authenticator, Microsoft Authenticator alebo Duo Mobile). Na pripojenie k serveru VMS sa teraz používa pripínanie certifikátov SSL/TLS s cieľom predchádzať kybernetickým útokom typu MITM („man-in-the-middle“). Servery a klienti VMS tiež štandardne používajú novú autentizáciu na základe relácie (pomocou tokenu). Video archívy sa šifrujú a dajú sa zobrazovať iba na klientoch na desktope, mobilnom zariadení alebo webe – a uchovávajú sa na ľubovoľnom pevnom disku alebo úložnom médiu.

Uri Guterman, šéf produktového a marketingového manažmentu spoločnosti Hanwha Techwin Europe, uviedol: „Súčasťou riešenia dohľadu a zabezpečenia sú stále častejšie vstavané analytické funkcie, ktoré poskytujú dáta podporujúce inteligentnú ochranu a inteligentné obchodné rozhodovanie. Táto verzia 5.0 je dôkazom neustáleho vývoja našej platformy WAVE ako perspektívneho riešenia, aké špecialisti na zabezpečenie potrebujú.“

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov