Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Hanwha Techwin uvádza na trh päť kamier AI série P s rozlíšením 2MP

| Hanwha Blog |

Publikované 9. augusta 2021
Axis
Ako používanie správneho nástroja umožní väčšiu efektivitu pri návrhu a inštalácii bezpečnostných riešení
26. mája 2023
Dahua
Predchádzanie lesným požiarom pomocou digitálnej inteligencie
28. apríla 2023
Dahua
Pohľad na novú súpravu 2-vodičovej hybridnej vily EACH série Dahua: Rozšíriteľnosť, dostupnosť, pohodlie, HD video
24. marca 2023
Canex
Umelá inteligencia v doprave: Zlepšenie bezpečnosti a plynulosti dopravy vďaka pokročilým technológiám
25. apríla 2023
Dahua
Dahua WizMind PPE: Monitorujte správne nosenie osobných ochranných prostriedkov (OOP)
28. júla 2023
Dahua
Zmiernenie dopravných zápch pomocou riešenia Dahua Smart Traffic Management Solution
7. marca 2022

Hanwha Techwin uvádza na trh päť kamier AI série P s rozlíšením 2MP

Globálna bezpečnostná spoločnosť Hanwha Techwin uvádza na trh prémiovú radu 2MP kamier Wisenet AI série P. Najnovší rad piatich kamier (PNB-A6001, PNO-A6081R, PND-A6081RV, PND-A6081RF, PNV-A6081R) zachytáva nedotknuté obrázky s rozlíšením až 2MP a obsahuje výkonné algoritmy hlbokého učenia na pokročilú detekciu objektov, klasifikáciu a bezchybnú analytiku. Využíva rozpoznávanie objektov proti detekcii pohybu, ale eliminuje falošné poplachy a zároveň poskytuje cenné informácie o obchode a operáciách.

Kamery Wisenet AI série P s rozlíšením 2MP rozpoznávajú a klasifikujú objekty vrátane osôb, vozidiel, registračných značiek a tvárí. Sú vybavené funkciou BestShot, ktorou sa na server typu backend odosiela iba najvhodnejší obrázok klasifikovaných objektov. Jedinečné atribúty objektov sú tiež uložené ako metadáta spolu s informáciami o videu, vrátane: farieb oblečenia, vekových skupín, typov vozidiel a farieb. To zabraňuje preťaženiu servera a umožňuje rýchle vyhľadávanie na základe AI na extrahovanie informácií o konkrétnych objektoch, čím sa zlepšuje celková efektivita vyhľadávania.

Kamery Wisenet AI série P navyše podporujú najnovšiu technológiu redukcie šumu WiseNRII (Wise Noise Reduction II), ktorá využíva technológiu detekcie objektov AI na identifikáciu vzhľadu/pohybov objektu a adaptívne odstránenie rozmazania pohybu v prostredí so slabým osvetlením a veľkým množstvom hluku. Efektívne rieši problém s rozmazaním obrazu a efektom duchov spôsobeným nadmerným znížením šumu.

Táto nová Wisenet séria podporuje aj patentovanú technológiu WiseStreamIII (od spoločnosti Hanwha Techwin). Identifikuje kľúčové objekty, ako sú ľudia a/alebo vozidlá – na základe AI (a drasticky komprimuje údaje na pozadí). To obmedzuje veľkosť dát a minimalizuje šírku pásma pre lepšiu prevádzkovú efektivitu pri správe ukladania dát.

Technológia AI od spoločnosti Hanwha Techwin je v tomto odvetví už dobre známa. Nová rada 2MP AI kamier ponúkne lepší prístup k rôznym prostrediam a aplikáciám, uviedol predstaviteľ spoločnosti Hanwha Techwin. Ďalej pokračoval: Naša spoločnosť využije svoje technické schopnosti na pokrok v riešeniach poháňaných AI a diverzifikácii produktového radu, pričom bude stáť na čele rýchlo rastúceho trhu s AI.

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov