Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex IPC WizMind S prináša vylepšenú čistotu obrazu a obohatené funkcie AI

| Dahua Blog |

Publikované 31. marca 2023
Axis
Sila vedomostí v bezpečnostnom priemysle
3. februára 2023
Axis
Ako riadiť meniace sa prostredie kybernetickej bezpečnosti pre kritickú infraštruktúru a priemyselné operácie
18. augusta 2023
Dahua
Kombinované radarové a videodetekčné systémy zvyšujú obvodovú ochranu na novú úroveň
19. septembra 2022
Hanwha
Nové využitie PoE (Power over Ethernet)
11. októbra 2021
Axis
Edge-Based ochrana pred narušením v kritickej infraštruktúre a priemyselných prevádzkach: Integrovaná, spoľahlivá a nákladovo efektívna
5. mája 2023
Axis
Ako môže video technológia podporiť vyvíjajúci sa priestor mestskej mobility
10. októbra 2022

IPC WizMind S prináša vylepšenú čistotu obrazu a obohatené funkcie AI

Na odštartovanie nového roka Dahua uvádza na trh najnovšiu sériu IPC WizMind, ktorá ponúka silnejší výpočtový výkon. Séria IPC WizMind S, ktorá podporuje nahromadenú technológiu série IPC WizMind 5, posúva používateľskú skúsenosť na úplne novú úroveň v zmysle vynikajúceho obrazového efektu, ktorý spĺňa požiadavky rôznych aplikačných scenárov. Je vybavený viacerými inteligentnými funkciami, ponúka vierohodnú prispôsobivosť a dokonca sa dodáva v bezplastovom balení, čo umožňuje lepší obraz, podporuje udržateľnosť životného prostredia a poskytuje globálnym klientom inteligentnejšie videnie a silnejší štít.

Vynikajúci obrazový efekt

Séria IPC WizMind realizuje optimálnu kvalitu obrazu prostredníctvom radu technológií vylepšujúcich obraz, ktoré spĺňajú komplexné výzvy bezpečnostných scenárov.

AI-Powered Image, ako už názov napovedá, je vytvorený prostredníctvom AI a poskytuje úplnú čistotu obrazu rôznych prostredí. Celkový jas záberov pri slabom osvetlení je vyváženejší a kľúčové ciele možno inteligentne zamerať pomocou algoritmu hlbokého učenia na odstránenie šumu a obnovenie detailov. Okrem toho je táto séria vybavená technológiou WDR, ktorá automaticky upravuje preexponovanie alebo podexponovanie a dokonca robí pohybujúce sa objekty v obraze jasnými a rozpoznateľnými. Má tiež technológiu Time-Division Exposure pre jasnejšie snímky pri použití inteligentných funkcií (napr. Video Metadata).

Deeplight, čo je vylepšený obrazový efekt s nízkym osvetlením od Starlight a Starlight+, používa na spracovanie obrázkov algoritmus hlbokého učenia, čím sa znižuje obrazový šum a dosahuje sa optimálny obraz s vyššou čistotou a lepšími farebnými detailmi v noci.

Ďalšou jedinečnou funkciou série IPC WizMind S je korekcia skreslenia obrazu, ktorá využíva algoritmus korekcie skreslenia na zachytenie prirodzenejšieho a realistickejšieho videozáznamu. V porovnaní s predchádzajúcimi produktmi aktivácia tejto funkcie výrazne znižuje straty v zornom poli scény.

Viacero inteligentných funkcií

Nová séria IPC WizMind S ponúka rôzne inteligentné funkcie, ako sú video meta údaje, ktoré detegujú ciele ľudí, vozidiel a nemotorových vozidiel, robia snímky a vykonávajú presnú analýzu atribútov. Je tiež vybavená funkciou Smart Sound Detection, ktorá rozlišuje medzi rôznymi zvukmi, ako sú výkriky a rozbíjanie skla. K dispozícii je aj vylepšená funkcia Heatmaps (dá sa použiť v spojení s počítaním ľudí). Medzi ďalšie inteligentné funkcie patria: Face Detection, Smart Object Detection opustených alebo chýbajúcich objektov; vylepšená obvodová ochrana na lepšie rozpoznanie špecifických aktivít ľudských a dopravných cieľov, ako je vniknutie, prerušenie, rýchlo sa pohybujúce ciele, parkovanie, flákanie sa a zhromažďovanie; a viac funkcií pre rôzne aplikácie.

Spoľahlivá prispôsobivosť

V situáciách, kde je nevyhnutné nepretržité monitorovanie 24 hodín denne, 7 dní v týždni, alebo kde je nespoľahlivé napájanie, poskytuje séria IPC WizMind S prevádzkovú flexibilitu v teréne s duálnym zálohovaním napájania. To umožňuje automatické prepnutie na iný zdroj napájania (bez reštartovania zariadenia IPC), ak jeden z napájacích zdrojov zlyhá, čím sa zabezpečí nepretržitá prevádzka kamery.

Modely H tejto série sú tiež vybavené: P-iris presným ovládaním clony objektívu, poskytujúce presnejšie ovládanie svetelného vstupu; duálne mikrofóny pre dlhšiu vzdialenosť snímania zvuku; antikorózny náter na použitie aj v drsných pobrežných oblastiach; a ohrievač, ktorý umožňuje prevádzku v prostredí s teplotou až -40 °C.

Balenie bez plastov

Pokiaľ ide o životné prostredie, vaše svedomie môže zostať čisté, pretože produkty WizMind S sa dodávajú v ekologických obaloch s použitím materiálov bez plastov a biologicky odbúrateľných materiálov na bezpečné balenie kamier a príslušenstva vrátane kartónových vložiek, povrchu škatúľ bez plastov, vrecúšok PLA a netoxického náteru ochranného boxu. Prešiel tiež testom vysokého pádu, aby sa zabezpečila jeho stabilita a odolnosť.

Séria IPC WizMind S je vhodná pre aplikačné scenáre, ako sú športové štadióny, dopravné uzly, rušné mestské prostredia a maloobchodné priestory, ako aj veľké vzdialené lokality, ktoré potrebujú nepretržitý dohľad. Ak teda potrebujete kamery, ktoré poskytujú optimálny výkon z hľadiska vynikajúcej čistoty obrazu, inteligentných monitorovacích funkcií, presnej detekcie a rozpoznávania, dôveryhodnej prispôsobivosti a ekologického balenia, potom je pre vás séria IPC WizMind S ideálnou voľbou.

Záver

Ak chcete vidieť sériu IPC WizMind S v akcii, pozrite si toto video:

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov