Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Hlavné dôvody, prečo môže malá firma ťažiť z kamerového systému

| Axis Blog |

Publikované 25. októbra 2021
Hanwha
Budovanie udržateľnej budúcnosti
7. februára 2022
Dahua
Predchádzanie lesným požiarom pomocou digitálnej inteligencie
28. apríla 2023
Axis
Ako používanie správneho nástroja umožní väčšiu efektivitu pri návrhu a inštalácii bezpečnostných riešení
26. mája 2023
Axis
Riadenie maloobchodných predajní s centralizovaným monitorovacím systémom
2. februára 2024
Axis
Aké faktory by ste mali zvážiť pre optimálny výkon analýzy videa?
4. októbra 2021
Dahua
Riešenie: Dahua Smart Traffic Management
24. januára 2022

Hlavné dôvody, prečo môže malá firma ťažiť z kamerového systému

Malí podnikatelia tvrdo pracujú. Keď prídu prví a odchádzajú poslední, často si prácu nosia so sebou, aby zaistili, že ich podnikanie bude čo najúspešnejšie. Z tohto dôvodu veľa majiteľov firiem neberie prázdniny a keď tak robia, trávia veľa času staraním sa o to, ako veci fungujú v ich neprítomnosti. Hlavnou starosťou malých podnikov je krádež, pretože môže mať zničujúce účinky. Preto je kvalitné riešenie kamerového dohľadu užitočnou investíciou pre pokoj v duši a kontrolu.

Poďme sa ponoriť do hlavných dôvodov, prečo môže malá firma ťažiť z riešenia kamerového systému (video-sledovania).

Kontrola incidentov

Vysokokvalitné kamerové systémy s podrobným pokrytím umožňujú majiteľom malých firiem vrátiť sa a nájsť incidenty, aby zistili, čo sa stalo. Ak napríklad v maloobchode niečo chýba, preskúmanie videa odhalí, čo sa presne stalo a možno aj to, kto čo vzal.

Kamerové systémy môžu byť cenné aj z pohľadu zodpovednosti. Tvrdenia o sklze a páde sú bežné, ale niekedy sa ukážu ako nepravdivé. Bez videa na overenie nárokov by takéto incidenty mohli byť nákladné. Ďalším príkladom môže byť prípad zákazníkov, ktorí tvrdia, že im bolo vydaných menej peňazí, alebo dodávateľ, ktorý tvrdí, že dodal tri várky tovaru, ale iba dva sú v sklade. Majiteľ malej firmy by nemal strácať čas počítaním peňazí v registračnej pokladni alebo hádať sa o tom, čo bolo doručené, a mohol by si jednoducho prezrieť videozáznamy a zistiť, kto má pravdu.

Prihlasovanie

Pre majiteľov malých firiem s kamerovým systémom môžu byť prázdniny skutočne relaxačné. Majiteľ môže namiesto toho, aby sedel na pláži a obával sa o svoju firmu, keď je preč, použiť svoj smartphone na diaľku na sledovanie živého alebo zaznamenaného videa. Duševný pokoj, ktorý toto riešenie prinesie, je neskutočný.

Navyše, ak sa niečo skutočne stalo, niektoré riešenia dohľadu umožňujú používateľom nastaviť konkrétne oznámenia o aktivitách. Ak je napríklad obchod zatvorený medzi 22:00 a 7:00, bolo by možné nastaviť pravidlo akcie na zvládnutie pohybu mimo prevádzkových hodín. Spustilo by sa upozornenie, ktoré by sa odoslalo na mobilné zariadenie majiteľa firmy, ktorý potom môže prostredníctvom aplikácie skontrolovať videozáznamy a zistiť príčinu, a ak ide o problém, v reálnom čase. To je obzvlášť užitočné v maloobchode, kde zákazníci počas dňa neustále vstupujú do určitých oblastí, ale po zatvorení predajne by nikto nemal byť v obchode. Osobu, ktorá je oprávnená dostávať upozornenia na každý typ incidentu, je možné prispôsobiť individuálne a podľa potrieb firmy.

Prístup pre viacerých používateľov, ktorý šetrí čas

Pokiaľ ide o malé obchodné reťazce, ako sú večierky alebo reštaurácie, môže byť užitočné, aby manažéri aj majitelia monitorovali podnikanie. Úrovne prístupu pre viacerých používateľov umožňujú mnohým používateľom vzdialene si prezerať a spravovať riešenie sledovania s cieľom zvýšiť úroveň zabezpečenia, bezpečnosti a účinnosti. Okrem vlastníkov a správcov môžu mať inštalátory prístup aj k včasnej údržbe, ako je napríklad aktualizácia systému alebo reštart. To môže majiteľom firiem ušetriť čas a peniaze, pretože inštalatéri nemusia na miesto posielať technika.

Trvalé a flexibilné riešenie

Toto je len niekoľko výhod, ktoré ponúkajú riešenia pre kamerový dohľad (kamerový systém) majiteľom malých podnikov.

Dnešné riešenia sú nákladovo efektívne, ľahko sa používajú a ponúkajú flexibilitu na monitorovanie operácií odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Majiteľom malých podnikov poskytujú silu pracovať múdrejšie, nie ťažšie dosiahnuť konečný výsledok. Riešenia, ktoré ponúkajú flexibilitu z hľadiska obchodného rastu, tiež umožňujú majiteľom malých podnikov zostať sebavedomými a bezpečnými bez ohľadu na ich meniace sa obchodné potreby. Schopnosť ľahko prispôsobiť počet kamier alebo umiestnení, ako aj úložný priestor, vytvára majiteľom firiem pokoj a umožňuje im zamerať sa na svoju hlavnú činnosť.

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov