Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Dahua Full-Color Cube: Odomknite farebnú mágiu!

| Dahua Blog |

Publikované 19. mája 2023
Hanwha
Spájanie bodov v IoT pomocou MQTT a vytváranie inteligentnejších miest a budov
3. novembra 2023
Dahua
Dahua TechMonth (WizMind): 4 fakty o technológii monitorovania objektov
27. decembra 2021
Dahua
Umožnenie ekologickejšej spoločnosti: Skúmanie úsilia Dahua o znižovanie uhlíkovej stopy
19. januára 2024
Axis
Ako môžu maloobchodníci využiť maximum z bezobslužných obchodov
26. septembra 2022
Dahua
Dahua Full-Color Cube: Odomknite farebnú mágiu!
19. mája 2023
Axis
Univerzity dnes, inteligentné mestá zajtra
1. augusta 2019

Dahua Full-Color: Odomknite farebnú mágiu!

Dahua Technology, popredný svetový poskytovateľ riešení a služieb AIoT zameraných na video, nedávno tento rok uviedol na trh Full-Color Cube a najnovší produktový rad Full-Color. Tento inovatívny koncept s plnofarebným a inteligentným duálnym svetlom v jeho jadre určite vzbudí záujem všetkých technicky zdatných nadšencov. Pre poskytnutie viac podrobností o „plnofarebnej kocke“ tu máme pána Eaden Xie, produktového manažéra spoločnosti Dahua Technology.

Ahoj Eaden! Čím vyniká rodina Dahua’s Full-Color?

Ahoj! Odkedy sme prvýkrát navrhli koncept Full-Color v roku 2018 a po takmer 5 rokoch vývoja a skúmania, jeho produktový systém neustále rastie a pokrýva produkty vyššej kategórie aj základnej úrovne. Pokiaľ ide o rozmer produktu, máme špičkové plnofarebné 4K ultravysoké rozlíšenie plnofarebných kamier s 1/1,2″ super veľkým CMOS. Predstavuje vynikajúci HD obraz a farebný obrazový výstup aj v prostrediach s nízkym osvetlením. Plnofarebné produkty Duo, ktoré dokážu pokryť až 180° zorné pole, nielenže dokážu dosiahnuť panoramatické sledovanie farieb pri slabom osvetlení, ale môžu tiež sledovať a priblížiť cieľ, aby ste videli viac detailov. TiOC je tiež hviezdny produkt v našej plnofarebnej rodine. Prostredníctvom integrácie s rôznymi technológiami poskytuje používateľom komplexnú bezpečnostnú ochranu.

Prosím, môžete predstaviť „kúzlo“ tohtoročnej Full-Color Cube?

Samozrejme. Vnútorným jadrom tejto neustále rastúcej technologickej kocky je Full-Color LED a technológia Smart Dual Light. Tento rok sme ich skombinovali s kamerami Duo a PT, aby sme dosiahli farebný panoramatický zážitok. Okrem toho sme pomocou našej najnovšej série TiOC integrovali inteligentné duálne svetlo s AI a aktívnym odstrašovaním, aby sme poskytli trvalú ochranu pred, počas alebo po udalosti. Medzi naše novo vydané a pripravované produkty patrí aj séria varifokálnych kamier a séria TiOC DUO.

Ako môže integrácia technológie Full-Color a Smart Dual Light ďalej prospieť koncovým používateľom?

Full-Color môže realizovať 24/7 farebné monitorovanie. V niektorých prostrediach so slabým osvetlením je potrebné neustále zapínať teplé svetlo kamery, aby ste jasne videli sledovanú scénu. Funkcia Smart Dual Light prepne režim osvetlenia na farebný iba vtedy, keď sa osoba objaví v sledovanom priestore, a po opustení cieľa prepne na infračervené svetlo. Tento režim dokáže nielen zaznamenať udalosti s farebnými obrázkami, ale môže tiež minimalizovať použitie teplého svetla, aby sa znížilo svetelné znečistenie v oblasti a zabránilo sa rušeniu svetla v okolí.

Aké sú hlavné výhody/funkcie Full-Color Duo?

Full-Color Duo využíva pokročilý algoritmus fúzie metadát na úrovni pixelov od Dahua a vytvára 180° širokouhlý plnofarebný obraz po skombinovaní dvoch videí prostredníctvom ISP spracovania. Táto kamera používa dve šošovky F1,0 s veľkou clonou, ktorá poskytuje 2,5-násobný príjem svetla ako tradičná clona F1,6. Má tiež dva 1/1,8″ veľké CMOS snímače, ktoré výrazne zvyšujú oblasť citlivosti o 110% v porovnaní s tradičným 1/2,8″ snímačom. EPTZ je ďalšou hlavnou funkciou tejto kamery. Dokáže sledovať viacero objektov a elektronicky ich zväčšovať, čo umožňuje užívateľom vidieť detaily pri zachovaní panoramatického dohľadu. A čo viac, jeho ultra vysoké rozlíšenie 4K zaisťuje čistý obraz aj pri zväčšení.

Čo sa týka kamier Dahua série PT, môžete nám povedať viac o ich výhodách a funkciách?

Samozrejme. Pre začiatočníkov táto séria podporuje horizontálne a vertikálne otáčanie, pričom horizontálne otáčanie pokrýva až 360° zorné pole. Dovoľte mi to pre vás ďalej rozobrať. Séria PT + Full-Color dokáže pokryť celú scénu farebným obrázkami a zníženými slepými miestami. Táto séria má tiež montážne konzoly pre montáž na stenu a hornú montáž a s funkciou PT kamery ponúka flexibilnú obsluhu a jednoduchú inštaláciu. Kamery je možné prezerať a spravovať aj na diaľku prostredníctvom mobilnej aplikácie. Podporujú tiež snímanie, nahrávanie zvuku a videa. Na druhej strane séria PT + Smart Dual Light, ako už názov napovedá, využíva technológiu Smart Dual Light na zaznamenávanie kľúčových plnofarebných udalostí a podporuje vzdialené otáčanie (na zobrazenie abnormálneho stavu okolia udalosti) a vzdialenú správu.

Čo znamená TiOC? Aké 3 technológie ponúka?

TiOC je skratka pre Three-in-One Camera. Ponúka full-time ochranu pred, počas a po udalosti pomocou inteligentnej a inovatívnej integrácie Smart Dual Light, aktívneho odstrašovania a AI. Pred udalosťou dokáže SMD 4.0 a technológia ochrany perimetra efektívne odfiltrovať falošné poplachy a zamerať sa na ciele ľudí a vozidiel. Počas udalosti technológia Smart Dual Light zaznamenáva farebné obrázky, zatiaľ čo červené a modré blikajúce svetlá a zvukový alarm odstrašujú a odháňajú votrelcov. Po udalosti môže funkcia Smart Search rýchlo vyhľadať zábery ľudí a vozidiel, čo môže výrazne skrátiť proces vyšetrovania a spätného sledovania.

Čo sa týka integrácie Full-Color so Smart Dual Light, Duo, PT a TiOC, ako by sa mal používateľ rozhodnúť, ktorý z nich si zaobstarať? Aké faktory by mali zvážiť?

Závisí to od scenára aplikácie alebo od toho, kde ju budú používať. Full-Color + Duo a Full-Color + PT sú dobré pre dohľad pri slabom osvetlení vo veľkých scénach. Séria Duo dokáže dosiahnuť 180° širokouhlý plnofarebný monitoring, ktorý je vhodný pre školy, ihrisko, námestie, halu, parkovisko atď. PT kamery sa môžu otáčať horizontálne aj vertikálne, čím sa redukujú slepé uhly v zornom poli a vďaka tomu sú ideálne pre maloobchodné predajne, vily, kancelárie a ďalšie. TiOC sa používa hlavne na odstrašenie alebo varovanie neželanej osoby alebo vozidla v monitorovanej scéne, čo je samozrejme vhodné pre súkromné ​​stránky, ako sú vily a sklady. Ako som už spomenul, TiOC dokáže presne odhaliť ciele a včas varovať votrelcov pomocou zvukových a svetelných alarmov. Okamžite upozorní používateľov odoslaním upozornení na alarm prostredníctvom mobilnej aplikácie. Vo verejných priestoroch, ako sú požiarne východy a požiarne uličky, môže TiOC efektívne monitorovať voľné zóny, aby sa zvýšila verejná bezpečnosť a čistota.

Plánuje Dahua v budúcnosti integrovať technológiu Full-Color a Smart Dual Light do iných kamier?

V skutočnosti sa integrácia technológie Full-Color a technológie Smart Dual Light s inými technológiami už stala trendom. V roku 2021 sme napríklad uviedli na trh Full-Color + 4K, Full-Color + Zoom a Smart Dual Light + Active Deterrence + AI. A potom tento rok sme predstavili Full Color + Panorama. Ako hlavné jadro Full-Color Cube, Full-Color a Smart Dual Light budú v nadchádzajúcich rokoch aj naďalej integrované s viac a viac technológiami, aby sa v budúcnosti vytvorili ďalšie možnosti. Počkajme si a uvidíme.

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov