Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Ako používanie správneho nástroja umožní väčšiu efektivitu pri návrhu a inštalácii bezpečnostných riešení

| Axis Blog |

Publikované 26. mája 2023
Hanwha
Prežívanie v dobe Covidovej s riešeniami od Hanwha Techwin
26. júla 2021
Axis
Najflexibilnejšie riešenie body-worn kamery sa stáva ešte flexibilnejším
2. augusta 2021
Axis
Ako môže video technológia podporiť vyvíjajúci sa priestor mestskej mobility
10. októbra 2022
Axis
Ako môžu štatistiky založené na údajoch optimalizovať zážitok z obchodu
5. apríla 2024
Axis
Vytváranie kompletných Edge-Based riešení
9. júna 2023
Axis
Aké faktory by ste mali zvážiť pre optimálny výkon analýzy videa?
4. októbra 2021

Ako používanie správneho nástroja umožní väčšiu efektivitu pri návrhu a inštalácii bezpečnostných riešení

Skrátenie času medzi organizáciou identifikácie toho, čo potrebuje od bezpečnostného riešenia k tomu, aby bol tento systém nielen funkčný, ale aj nakonfigurovaný na optimálny výkon, je jasným prínosom pre koncových zákazníkov aj systémových integrátorov. Použitie nástroja na návrh systému, ktorý integruje každý aspekt procesu návrhu, ponúka spôsob, ako ušetriť veľa času.

Tu uvažujeme o tom, ako môže intuitívny nástroj na návrh systému pomôcť systémovým integrátorom ľahko vytvoriť správne riešenie, ktoré vyhovuje presným prevádzkovým požiadavkám a potrebám zákazníka, a zároveň urýchliť vytváranie, revíziu a implementáciu projektov.

Návrh bezpečnostného riešenia má veľa výziev. Po pochopení prípadu použitia a prevádzkových požiadaviek zákazníka by sa mali nájsť správne produkty, ktoré tieto požiadavky spĺňajú. Je potrebné naplánovať umiestnenie kamery a jej pokrytie. Musia sa odhadnúť požiadavky na úložisko a vybrať servery. Nakoniec sa zo všetkých týchto informácií zostaví návrh na prezentáciu ponuky.

Nástroj na návrh systému, ako napríklad AXIS Site Designer, vám pomôže počas celého tohto procesu. Namiesto prehliadania webových stránok, používania selektorov produktov, čítania produktových listov (datasheet) a manuálneho vytvárania návrhu systému, používate tento nástroj ako jednotné kontaktné miesto, ktoré podporuje všetky aspekty návrhu systému vrátane zdokumentovania návrhu.

Zachytenie požiadaviek

Pohodlný spôsob použitia nástroja na návrh systému je na mobilných tabletoch a prenosných počítačoch. Špecifické požiadavky potom možno zadať na mieste v priamej spolupráci so zákazníkom s cieľom nájsť najlepšie riešenie a splniť jeho potreby. Pôdorysy budov je možné nahrať pomocou kamier a iných zariadení presunutých do návrhu, čím sa okamžite zobrazí pokrytie (ako aj mŕtve miesta) pomocou rôznych typov kamier.

Schopnosť pracovať s umiestnením kamery a jej pokrytím v rámci návrhového nástroja uľahčuje jasne prezentovať navrhované riešenie a umožňuje pochopiť, ako návrh spĺňa požiadavky, a to všetko bez toho, aby ste museli používať ďalšie nástroje CAD.

Získajte odporúčania na uspokojenie potrieb zákazníkov

Vo všetkých monitorovacích inštaláciách je kľúčovým komponentom kamera. Nájdenie správnej kamery pri zohľadnení ceny aj výkonu však môže byť náročné. Dobrý nástroj na návrh systému pomôže nájsť správne zariadenie pre každý prípad použitia a požiadavku. V súvislosti s kamerami by to mohli byť napríklad automatizované odporúčania pre modely, ktoré poskytujú úroveň forenzných detailov potrebnú v rôznych oblastiach budovy alebo lokality, modely, ktoré fungujú obzvlášť dobre v náročných svetelných podmienkach, alebo modely, ktoré spĺňajú iné požiadavky zákazníkov.

Okrem toho je pre mnohých zákazníkov čoraz dôležitejšie navrhnúť riešenie s ohľadom na udržateľnosť. Návrhový nástroj to môže opäť podporiť napríklad špecifikovaním kamier, ktoré spĺňajú určité kritériá, napríklad neobsahujú PVC plasty alebo používajú recyklované materiály.

Ďalšou výhodou nástroja na návrh systému môže byť automatické zvýraznenie možností montáže a inštalácie konkrétnych produktov. Napríklad, ak chce zákazník inštalovať do stropu, má nástroj, ktorý môže poskytnúť výber vhodných držiakov. Opäť to nielen šetrí obrovské množstvo času, ale zaisťuje, že celé riešenie je presne špecifikované s kompletným kusovníkom. A keďže sa sledovacie kamery inštalujú v čoraz väčšom množstve rôznych prostredí, ďalšou výhodou je možnosť vybrať si v rámci návrhového nástroja tú najestetickejšiu možnosť.

Integrovaný nástroj na návrh systému uľahčí reakciu na zmeny požadované v diskusiách so zákazníkom. Keď sa časť návrhu zmení, všetky súvisiace prvky v rámci návrhu sa automaticky aktualizujú. To zahŕňa produkty, príslušenstvo a držiaky.

Okrem samotných kamier robí intuitívny nástroj na návrh systému aj odhady úložiska na základe špecifikovaných kamier, požadovaného rozlíšenia a nastavení nahrávania.

Tento nástroj vám umožňuje určiť, koľko úložného priestoru bude potrebné, a pridať príslušný počet rekordérov, serverov a prepínačov. Môžete experimentovať s výberom rôznych modelov kamier a úpravou nastavení kamier, aby ste našli optimálne úložné produkty, ktoré spĺňajú požiadavky projektu.

Cenovú ponuku riešenia je možné vygenerovať v samotnom dizajnovom nástroji, čo opäť šetrí čas pri vytváraní návrhu systému. Vzhľadom na to, že návrhový nástroj sleduje všetky vybrané produkty, akékoľvek zmeny vykonané po diskusii so zákazníkom sa v rámci návrhu jednoducho aktualizujú niekoľkými kliknutiami. To zaisťuje, že dokumentácia a návrh zostanú presné a aktuálne.

Keď je riešenie určené a je čas na inštaláciu, nástroj môže vytvoriť špecifikáciu konfigurácie pre riešenie a vydať pokyny na inštaláciu. V konečnom dôsledku môže byť nástroj použitý na zabezpečenie hladkej a úspešnej inštalácie.

Zhromažďovanie všetkých potrieb zákazníka na jednom mieste

Efektívny návrh systému začína správnym nástrojom. Správny návrhový nástroj môže pomôcť systémovým integrátorom a konzultantom odporučiť optimálne riešenie sledovania pre každého zákazníka a nájsť tie správne produkty z rozsiahleho portfólia produktov. To zahŕňa kameru, rekordéry a príslušenstvo, ako aj premenu dizajnu na podrobné pokyny na inštaláciu, a tým premenu potrieb zákazníka na kompletné riešenie.

Dobrý nástroj na navrhovanie systému integruje všetky aspekty procesu navrhovania a udržiava projektovú dokumentáciu v aktuálnom stave, keď sa projekt vyvíja. V dôsledku toho vytvorí časovo úsporný, presný a transparentný spôsob, ako pomôcť navrhnúť a nainštalovať zákaznícke riešenie.

Zistite viac o AXIS Site Designer

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov