Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Kamera „3 v 1“: Dahua TiOC prináša nové úrovne integrácie a interoperability so systémami tretích strán

| Dahua Blog |

Publikované 8. decembra 2023
Dahua
Dahua TechMonth (WizMind): 3 praktické aplikácie monitorovania metadát založených na človeku
6. decembra 2021
Axis
Čo je to inteligentné mesto?
16. augusta 2019
Hanwha
Budovanie udržateľnej budúcnosti
7. februára 2022
Axis
Obmedzte úložisko. Nie kvalitu.
10. novembra 2023
Dahua
Prehľad Dahua 2022 a výhľad na rok 2023: Posilnenie digitálno-inteligentnej transformácie a aplikácií AI
10. marca 2023
Dahua
Proaktívne video monitorovanie a plnofarebná technológia prinášajú používateľom obrovské výhody
27. januára 2023

Kamera „3 v 1“: Dahua TiOC prináša nové úrovne integrácie a interoperability so systémami tretích strán

TiOC (kamera tri v jednom) od Dahua Technology je v popredí proaktívneho video sledovania. V predchádzajúcom blogu sme videli, ako pomocou kombinácie AI, inteligentnej detekcie pohybu, automatického sledovania a aktívneho odstrašovania umožňuje TiOC používateľom proaktívne monitorovať potenciálne hrozby a rýchlo reagovať na situácie v reálnom čase.

Integrácia s platformou tretích strán

Teraz TiOC ponúka bezkonkurenčnú úroveň interaktivity so systémami Dahua a systémami tretích strán, pričom poskytuje integráciu so softvérom na monitorovanie alarmov tretích strán, IP reproduktormi a poplachovými rozbočovačmi, ako aj so softvérom na správu videa DSS a DMSS od spoločnosti Dahua.

Integrácia monitorovania alarmov

Integrácia s monitorovacím softvérom tretích strán

Medzi technologických partnerov patria ESI, Webeye, Bold, Immix a MCDI. TiOC je možné integrovať s konvenčnými zabezpečovacími systémami proti vlámaniu do interiérov budov s funkciou zapnutia/vypnutia stráženia jedným klepnutím.

Integrácia s IP reproduktorom tretej strany

TiOC spolupracuje aj s IP reproduktormi tretích strán od TOA. Medzi funkcie patrí pripojenie reproduktorov k Dahua NVR a prepojenie udalostí, ako je inteligentná detekcia, inteligentné video systémy (napríklad počítanie ľudí a detekcia narušenia) a inteligentná detekcia pohybu s príslušnými zaznamenanými správami alebo živým zvukovým výstupom.

Integrácia s poplachovým centrom tretej strany

Okrem toho je k dispozícii aj integrácia s IDS alarm hubom. Alarmy zo zariadení TiOC sa odosielajú do rozbočovača na ďalšie overenie (Alarm Out). Na druhej strane, alarm z rozbočovača bude odoslaný do zariadení TiOC na prepojenie udalostí, ako je zvukový a svetelný alarm, nahrávanie a ďalšie (Alarm In).

Integrácia s DSS a DMSS

Okrem toho môže byť TiOC 2.0 integrovaný aj so softvérovými platformami Dahua DSS a DMSS pre správu zabezpečenia. To umožňuje bezproblémové a centralizované monitorovanie a ovládanie kamier, ako aj diaľkové ovládanie funkcií kamier, ako sú zvukové a vizuálne alarmy.

Inteligentný dohľad

TiOC ponúka plnofarebný dohľad, inteligentnú obvodovú ochranu a aktívne odstrašovanie – všetko v jednom automatizovanom monitorovacom riešení, ktoré poskytuje nasledujúce funkcie pred, počas a po udalosti.

Pred udalosťou

TiOC je ideálny pre nepretržitú obvodovú ochranu pomocou inteligentnej detekcie pohybu na identifikáciu iba udalostí týkajúcich sa ľudí a vozidiel a AI na odfiltrovanie rušivých objektov, ako sú zvieratá, lístie a svetlomety áut. Tri režimy osvetlenia – režim teplého svetla, režim IR alebo režim inteligentného osvetlenia (kde IR je predvolený režim osvetlenia, ale prepne sa na teplé svetlo, akonáhle je detegovaný ľudský cieľ) – umožňujú optimálne osvetlenie udalosti a zároveň minimalizujú svetelné znečistenie pre všetky ostatné časy.

Počas udalosti

Automatické sledovanie 3.0 – ktoré pozostáva z algoritmu hlbokého učenia na automatické sledovanie pohybujúcich sa cieľov, ako sú vozidlá a ľudia – poskytuje automatické sledovanie a približovanie cieľov. TiOC môže byť integrovaný s plnofarebnou technológiou Dahua, čo používateľom umožňuje získať ultra HD plnofarebný obraz aj v tmavých podmienkach. Dosahuje sa to použitím duálnej šošovky (jedna na zachytávanie informácií o osvetlení, druhá na zachytávanie informácií o farbách) s technológiou Dual Light Fusion a vysoko presným procesom aktívneho zarovnania. Červené/modré blikajúce výstražné svetlo, obojsmerné hovory, výber z 11 zvukov alarmu a možnosti importovania vlastných zvukov a varovných správ poskytujú aktívne a efektívne odstrašenie potenciálnych narušiteľov.

Po udalosti

TiOC umožňuje inteligentné vyhľadávanie ľudí a vozidiel a extrakciu udalostí zo zaznamenaných videí – udalosti možno extrahovať podľa dátumu, času a funkcií scény. Plnofarebná funkcia dáva používateľovi možnosť prezerať si plnofarebné snímky v noci alebo pri slabom osvetlení, čo umožňuje lepšie rozlíšenie a identifikáciu osôb a predmetov. Napríklad pri monitorovaní parkovacej plochy v noci sa používatelia môžu zamerať na farebné atribúty vozidiel a oblečenia ľudí.

Záver

Použitím kombinácie AI, Smart Dual Light a Active Deterrence opatrení, TiOC poskytuje proaktívne monitorovanie scén a môže byť použitý ako vizuálne poplašné zariadenie. To vám umožňuje pohotovejšie reagovať na situácie v reálnom čase a pomáhať vašim monitorovacím schopnostiam a zdrojom tým, že sa aktivujete len vtedy, keď dôjde k potenciálnemu incidentu.

Poznámka: Riešenia a produkty uvedené v tomto článku sa môžu líšiť v závislosti od skutočných scenárov. Ďalšie informácie o špecifických funkciách pre každého partnera získate od tímu Dahua ECO.

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov