Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Umožnenie ekologickejšej spoločnosti: Skúmanie úsilia Dahua o znižovanie uhlíkovej stopy

| Dahua Blog |

Publikované 19. januára 2024
Dahua
3 minúty na pochopenie dokumentu o zabezpečení produktov: Dahua Product Security White Paper
16. februára 2024
Axis
Thermal a Radar: Pohľad tam, kde nie je svetlo
6. januára 2023
Axis
Ako môže sledovacia technológia pomôcť mestám dosiahnuť ciele udržateľnosti
8. marca 2024
Axis
Vyvažovanie hodnoty a celkových nákladov na vlastníctvo v mestskom dozore
22. novembra 2021
Hanwha
Spoločnosť Hanwha Techwin Europe uvádza nový Wisenet Viewer 1.2
14. novembra 2022
Dahua
4 Riešenia Dahua Transmission poháňané PoE 2.0
8. augusta 2022

Umožnenie ekologickejšej spoločnosti: Skúmanie úsilia Dahua o znižovanie uhlíkovej stopy

Dahua je v popredí využívania technológií na dosiahnutie významných krokov v oblasti energetickej účinnosti a environmentálnej zodpovednosti, pričom prostredníctvom inteligentných riešení posilňuje globálne ciele v oblasti uhlíkovej špičky a uhlíkovej neutrality.

Využitie čistej energie

V rámci inteligentného kampusu Dahua pokrývajú krajinu fotovoltaické polia, ktoré generujú a využívajú zelenú, obnoviteľnú a neznečisťujúcu slnečnú energiu. Tento strategický posun znižuje závislosť od konvenčných energetických sietí a výrazne zvyšuje energetickú bezpečnosť.

Inteligentné energetické riešenia

Adaptívny ekologický systém klimatizácie sa používa na úsporu energie (priemer 25 %) v inteligentnom areáli Dahua, ako aj systém inteligentného osvetlenia na úsporu 60 % až 70 % energie. Areál tiež prešiel na úplne bezpapierové prostredie stretnutí. Bola nainštalovaná inteligentná regulácia výkonu a nabíjacie stanice, aby sa stabilizovala energetická záťaž a zabezpečila efektívna správa napájania. Výsledkom týchto iniciatív v oblasti zelenej energie je pôsobivá priemerná ročná úspora energie vo výške 15 % – 20 %, pričom sa ušetrí ekvivalent 628 ton štandardného uhlia a znížia sa emisie uhlíka o podstatných 1 696 ton.

Zníženie energie produktu

Záväzok spoločnosti Dahua v oblasti energetickej účinnosti sa rozširuje aj na jej produktové portfólio. Od výberu komponentov až po dizajn hardvéru, optimalizáciu softvéru a štrukturálne inovácie, Dahua systematicky navrhuje svoje produkty v súlade so svojimi cieľmi v oblasti úspory energie. V Dahua Smart Exhibition Hall sa používajú rôzne energeticky účinné LED produkty, ktoré znižujú celkovú spotrebu energie o viac ako 36 %. To sa rovná ročnej úspore elektrickej energie približne 172 800 kWh.

Inteligentná logistika

Dahua zmodernizovala svoj sklad polotovarov na tmavú továreň s rozlohou 8 000 m2. Táto transformácia zahŕňa inteligentné procesy, ako je automatizovaná vstupná a výstupná logistika, manipulácia s materiálom AGV (Automated Guided Vehicle) a umiestňovanie políc robotických ramien. Tieto inovácie uľahčujú bezobslužné skladové operácie pri zachovaní prostredia bez osvetlenia, čo prináša mesačnú úsporu energie v priemere 7 000 kWh.

Inovácia balenia

Dahua dodržiava svoju stratégiu znižovania obalov a vyvinula inovatívnu, internú, tenkovrstvovú kompozitnú obalovú technológiu. Táto technológia výrazne znižuje spotrebu a hmotnosť obalového materiálu, čo znižuje spotrebu obalového materiálu až o 40 %. Na každých milión sád produktov sa ušetrí približne 12,5 tony kartónu.

Záver

Proaktívny prístup spoločnosti Dahua k environmentálnej udržateľnosti výrazne odráža jej záväzok znižovať uhlíkovú stopu a prispievať k ekologickejšej spoločnosti. Ako svet smeruje k udržateľnejšej budúcnosti, Dahua sa snaží stať sa lídrom v oblasti inovácií a environmentálnej udržateľnosti v globálnom technologickom priemysle.

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov