Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Pohľad na novú súpravu 2-vodičovej hybridnej vily EACH série Dahua: Rozšíriteľnosť, dostupnosť, pohodlie, HD video

| Dahua Blog |

Publikované 24. marca 2023
Axis
Umelá inteligencia vo finančných inštitúciách
16. júna 2023
Dahua
IPC WizMind S prináša vylepšenú čistotu obrazu a obohatené funkcie AI
31. marca 2023
Canex
Lepšie monitorovanie životného prostredia pomocou IoT
21. marca 2017
Axis
Riadenie maloobchodných predajní s centralizovaným monitorovacím systémom
2. februára 2024
Axis
Maloobchodníci majú novú superschopnosť
23. júna 2023
Axis
Ochrana elektrických staníc termo technológiou
1. marca 2024

Pohľad na novú súpravu 2-vodičovej hybridnej vily EACH série Dahua: Rozšíriteľnosť, dostupnosť, pohodlie, HD video

Bezpečnosť nášho domova je pre nás najvyššou prioritou. S príchodom moderných technológií si čoraz viac majiteľov nehnuteľností vybavuje svoje domovy spoľahlivým videovrátnikom. Podľa správy, ktorú zverejnil DigitalJournal, je použitie v domácnosti najbežnejšou aplikáciou video interkomu. A čo viac, veľkosť globálneho trhu video interkom zariadení sa odhaduje na 3014,1 milióna USD do roku 2028 s CAGR 4,6% počas prognózovaného obdobia 2022-2028.

V nadväznosti na tento vznikajúci technologický trend spoločnosť Dahua nedávno vydala súpravu 2-vodičovej hybridnej vily série EACH, ktorá nanovo definuje 2-vodičový systém a ponúka vylepšenú používateľskú skúsenosť v scenári vily.

Aby ste nám o tom povedali viac, tu je pán Jack Lyu, produktový manažér spoločnosti Dahua Technology:

Dobrý deň, pán Lyu! Môžete nám povedať, čo je to videovrátnik? Aké sú jeho typické výzvy v scenári vily?

Ahoj! Systém videovrátnika je pokročilý typ systému otvárania dverí, ktorý využíva kameru. Podporuje komunikáciu medzi obyvateľom nehnuteľnosti a ich návštevníkmi. Na rozdiel od tradičných interkomov, ktoré sa spoliehajú iba na hlasovú komunikáciu, môžu obyvatelia sledovať živé video alebo počúvať hlasový záznam zachytený zariadením vstupnej stanice, aby si overili identitu návštevníka pred udelením prístupu.

Čo sa týka výziev, jednou z najčastejších je jeho samotná cena pri inštalácii. Existujúce káble tradičných interkomových systémov nemožno pri modernizácii opätovne použiť a prepájanie týchto existujúcich káblov zvyčajne vyžaduje obrovské množstvo peňazí. Veľkým problémom bola aj kvalita obrazu, pretože tradičné analógové systémy nedokážu dosiahnuť zábery v kvalite HD. Tradičné 2-vodičové analógové interkomové systémy tiež podporujú iba zvuk, ktorý, ako všetci vieme, nie je taký spoľahlivý. Hybridný interkomový systém je ideálnym riešením na riešenie týchto problémov.

Môžete bližšie vysvetliť, čo môže hybridný interkomový systém ponúknuť?

Samozrejme. Hybridný interkomový systém Dahua, podobne ako séria EACH, kombinuje jednoduchosť používania tradičných analógových interkomových produktov s Plug & Play. Zároveň zohľadňuje aj HD kvalitu videa, užívateľskú skúsenosť a rozšírenie funkcií IP systému. Podporuje vzdialené odpovedanie, odomykanie, monitorovanie atď. vnútorného monitora prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Čo je EACH séria? Čo znamená?

Štyri písmená EACH predstavujú rozšíriteľnosť, dostupnosť, pohodlie a HD video (extensibility, accessibility, convenience, HD video). Ide o novú produktovú sériu uvedenú na trh počas rokov akumulácie podnikania a vývoja technológií v oblasti vizuálneho interkomu. Urobili sme významné inovácie v dizajne produktov, technických riešeniach, interaktívnych skúsenostiach, dizajne obalov a ďalších aspektoch, čím sme našim partnerom a zákazníkom poskytli novú a ideálnu ponuku produktov.

Aké sú výhody EACH série ako 2-vodičového systému?

Séria EACH nanovo definuje 2-vodičový systém. Požiadavka na modernizáciu starého domového interkomového systému vždy existovala a EACH ju rieši nahradením zvukového interkomu videovrátnikom a aktualizáciou záznamov v štandardnom rozlíšení na videá s vysokým rozlíšením. Táto súprava využíva 2MP CMOS kameru so širokým dynamickým rozsahom pre lepšiu komunikáciu. Ponúka prenosovú vzdialenosť až 200 m od vnútorného monitora k vonkajšej stanici, čo umožňuje užívateľom reagovať z akéhokoľvek rohu domu. Podporuje tiež Wi-Fi pripojenie a Plug & Play. Pokiaľ ide o funkčnosť, táto súprava ponúka užívateľsky prívetivé rozhranie (s metaforami založenými na kartách), podporuje kamery HDCVI pre nízke straty a spoľahlivé sledovanie, prepojenie s káblovými detektormi alarmu na včasné odosielanie upozornení a poskytuje diaľkové monitorovanie interkomu v reálnom čase a otváranie dverí cez aplikáciu DMSS. Pôvodné káble budovy je navyše možné opätovne použiť počas transformácie a modernizácie. Nie je potrebné žiadne prepájanie, čím sa šetria náklady na prácu.

Čo je základnou súčasťou systému?

Ako jadro celého 2-vodičového hybridného systému je vnútorný monitor prepojený s interkomovým systémom, periférnymi zariadeniami a verejnou sieťou. Výrazne sa zmenil z tradičného hlasového odpovedajúceho terminálu na komplexné „riadiace centrum“, ktoré integruje odomykanie interkomu, video monitorovanie a zapínanie/vypínanie stráženia.

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov