Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Hanwha Techwin predstavuje systém pre správu videa Wisenet WAVE 5.0

| Hanwha Blog |

Publikované 21. novembra 2022
Axis
Ako môžu maloobchodníci použiť sieťový zvuk na zvýšenie úrovne operácií v obchode
31. januára 2022
Dahua
Zmiernenie dopravných zápch pomocou riešenia Dahua Smart Traffic Management Solution
7. marca 2022
Dahua
Dahua TechMonth (WizMind): 4 fakty o technológii monitorovania objektov
27. decembra 2021
Dahua
Riešenia AI spoločnosti Dahua pre vyššiu bezpečnosť a efektivitu
25. augusta 2023
Dahua
Ktoré dopravné priestupky dokáže Dahua Smart Traffic Management Solution odhaliť?
28. februára 2022
Dahua
Koľko toho viete o PTZ kamerách?
3. októbra 2022

Hanwha Techwin predstavuje systém pre správu videa Wisenet WAVE 5.0

Spoločnosť Hanwha Techwin Europe, popredný dodávateľ odolných a spoľahlivých produktov video dohľadu v Európe, uviedla produkt Wisenet WAVE 5.0 ako najnovšiu verziu popredného systému pre správu videa (VMS) na súčasnom trhu. Verzia navrhnutá v priamej reakcii na všadeprítomný nástup umelej inteligencie (AI) rozširuje existujúce prednosti uvedeného systému o efektívne využívanie analytických funkcií AI, kybernetické zabezpečenie, celkovú využiteľnosť systému a nové schopnosti interaktivity pre administrátorov i koncových užívateľov.

Novo je k dispozícii funkcia pokročilého hľadania objektov (Advanced Object Search), kedy obsluha môže vyhľadávať objekty identifikované počas analýzy a ukladať ich do video archívov na základe konkrétnych atribútov, ako napr. typu objektu, farby, pohlavia, veku alebo odevu. Na uľahčenie práce obsluhy je teraz možné výsledky zobrazovať aj v novom otváracom okne. Užívatelia ďalej môžu nastaviť zálohovanie archívov videa v závislosti na pridružených metadátach systému, ako napr. pohybu, záložkách alebo objektoch, ale tiež používať zálohovanie v reálnom čase, plánované zálohovanie alebo zálohy na vyžiadanie.

Z ďalších aktualizácií spomeňme nové funkcie pre celkovo lepšiu využiteľnosť a správu, vďaka ktorým je ľahšie spravovať video záznamy zo skupín kamier prostredníctvom radu volieb nahrávania, ako je napr. pohyb a nízke rozlíšenie, resp. pohyb a objekty. Tie je možné zdieľať s konkrétnymi skupinami užívateľov. Obsluha má ďalej prístup k funkciám uľahčujúcim prehrávanie, napr. na zobrazenie niekoľkých posledných minút udalosti a zobrazenie podrobnejších informácií o serveroch a kamerách zaznamenávajúcich udalosť. Vylepšené bolo aj prihlasovanie, kedy môže obsluha ľahšie triediť, filtrovať a skrývať vybrané systémy.

Desktopový klient tiež bude na pozadí automaticky sťahovať aktualizácie, aby bol systém vždy v najnovšej verzii a bez zraniteľností (užívateľ môže podľa potreby automatické aktualizácie zakázať).

K lepšiemu kybernetickému zabezpečeniu prispieva dvojfaktorové overovanie (2FA) ako celo-systémové nastavenie, ktoré od všetkých užívateľov s cloudovým účtom požaduje pri prístupe autentizačnú aplikáciu (Google Authenticator, Microsoft Authenticator alebo Duo Mobile). Na pripojenie k serveru VMS sa teraz používa pripínanie certifikátov SSL/TLS s cieľom predchádzať kybernetickým útokom typu MITM („man-in-the-middle“). Servery a klienti VMS tiež štandardne používajú novú autentizáciu na základe relácie (pomocou tokenu). Video archívy sa šifrujú a dajú sa zobrazovať iba na klientoch na desktope, mobilnom zariadení alebo webe – a uchovávajú sa na ľubovoľnom pevnom disku alebo úložnom médiu.

Uri Guterman, šéf produktového a marketingového manažmentu spoločnosti Hanwha Techwin Europe, uviedol: „Súčasťou riešenia dohľadu a zabezpečenia sú stále častejšie vstavané analytické funkcie, ktoré poskytujú dáta podporujúce inteligentnú ochranu a inteligentné obchodné rozhodovanie. Táto verzia 5.0 je dôkazom neustáleho vývoja našej platformy WAVE ako perspektívneho riešenia, aké špecialisti na zabezpečenie potrebujú.“

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov