Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Prečo pri výbere toho správneho partnera záleží na profesionálnej certifikácii

| Axis Blog |

Publikované 26. januára 2024
Dahua
Zmiernenie dopravných zápch pomocou riešenia Dahua Smart Traffic Management Solution
7. marca 2022
Axis
Video dohľad a GDPR: Čo sa zmení?
14. februára 2022
Dahua
Predchádzanie lesným požiarom pomocou digitálnej inteligencie
28. apríla 2023
Dahua
Čo vlastne znamená alebo neznamená plnenie požiadaviek ONVIF (a prečo je to vo video dohľade dôležité)
7. novembra 2022
Axis
Ako používanie správneho nástroja umožní väčšiu efektivitu pri návrhu a inštalácii bezpečnostných riešení
26. mája 2023
Dahua
Skúmanie toho, čo ponúka panoramatický dohľad Dahua WizMind
17. októbra 2022

Prečo pri výbere toho správneho partnera záleží na profesionálnej certifikácii

Vzhľadom na rýchlosť zmien v odvetví video monitorovania môže byť ťažké vedieť, s ktorými spoločnosťami by ste mali spolupracovať, aby ste splnili svoje potreby v oblasti bezpečnosti a ochrany. Vzhľadom na množstvo potenciálnych partnerov, aké kritériá by ste mali zvážiť pri svojom rozhodovaní?

Dôkaz o ďalšom vzdelávaní je dobrým miestom, kde začať, pretože preukazuje odhodlanie budovať a udržiavať vyššiu úroveň vedomostí. Toto je rozhodujúce, pokiaľ ide o poskytovanie najlepších rád a odporúčaní pre vaše podnikanie.

Práca s tímom vysoko vzdelaných odborníkov má zjavné výhody z hľadiska prijímania vysokokvalitných služieb. Koniec koncov, trh sieťového video sledovania sa neustále inovuje a podniky, ktoré zostávajú na špičke informácií, budú v konečnom dôsledku schopné poskytovať lepšie služby a riešenia. S ohľadom na túto skutočnosť je dôležité uprednostniť spoluprácu s partnermi, ktorí investujú do overovania znalostí prostredníctvom certifikácie.

Analyzujte kvalifikáciu, aby ste našli tú najvhodnejšiu

Partneri nemajú nedostatok kvalifikácií, ale je dôležité, aby ste pochopili kľúčové rozdiely medzi nimi. Certifikáty môžu udeľovať organizácie predajcov alebo profesijné združenia. Certifikácia udelená organizáciou uznáva, že pracujúci profesionál má znalosti a schopnosti vykonávať úlohu v kontexte tejto konkrétnej organizácie a jej produktov alebo služieb. Vo väčšine prípadov majú tieto certifikácie väčšiu váhu, pretože sú spojené s konkrétnou spoločnosťou, a preto potvrdzujú hlboké odborné znalosti v jej službách a produktoch. Na druhej strane, certifikácie od združení sú viac agnostické voči predajcom a možno ich vo všeobecnosti aplikovať na rôzne typy a značky technológií.

Niektoré programy vyžadujú iba účasť kandidátov, ktorí majú byť certifikovaní, zatiaľ čo iné sú prísnejšie pri hodnotení na preukázanie spôsobilosti. Toto posúdenie by mohlo zahŕňať preskúmanie a overenie nezaujatou treťou stranou alebo by sa mohlo vykonať interne, pričom prvé posúdenie by sa mohlo považovať za hodnotnejšie.

Ďalším faktorom, ktorý treba mať na pamäti pri výbere partnera, je proces recertifikácie. Keďže bezpečnostný priemysel inovuje rýchlosťou blesku, certifikácie môžu rýchlo zastarať. Správny partner zaistí, že si ako kľúčovú fázu procesu vyberie program, ktorý je založený na recertifikácii. Tento záväzok neustáleho hodnotenia zaistí, že budete dostávať tie najrelevantnejšie a najaktuálnejšie bezpečnostné informácie pre vašu firmu.

Stimulácia rastu prostredníctvom prenosu znalostí

Kľúčovou výhodou spolupráce s certifikovaným partnerom je možnosť dozvedieť sa viac o vašich systémoch prostredníctvom prenosu znalostí. Vyškolení odborníci vám pomôžu lepšie pochopiť systém, čo vám umožní získať väčšiu hodnotu a dosiahnuť znížené celkové náklady na vlastníctvo (TCO).

Výsledkom je tiež lepší prehľad o nových príležitostiach na riešenie obchodných výziev s riešením, pretože budete vedieť o celej škále možností mimo vašich aktuálnych prípadov použitia. Napríklad ste mohli pôvodne investovať do riešenia video monitorovania, aby ste zvládli bezpečnostné výzvy, ale potom ste sa rozhodli použiť systém aj na podporu obchodných operácií.

Spolupráca s vysoko vyškolenými partnermi vám môže pomôcť vyhnúť sa potenciálnym problémom alebo vyriešiť ich efektívnejšie, vyhnúť sa prestojom alebo iným obchodným dopadom. Okrem toho, vylepšené znalosti o vašom systéme vám tiež pomôžu zabezpečiť, aby bol výkon udržiavaný a optimalizovaný, aby ste zo systému vyťažili maximum.

Vzdelávanie vás vyzbrojí tými správnymi nástrojmi počas zmien v odvetví

Dynamická povaha monitorovacieho prostredia znamená, že sa neustále objavujú nové hrozby proti vášmu podnikaniu súčasne s novými riešeniami a prípadmi použitia. Z tohto dôvodu je dôležité spolupracovať s partnerom, ktorý zaistí, že implementujete tú najlepšiu technológiu, aby ste boli o krok vpred. Znalí a kvalifikovaní partneri, ktorí idú nad rámec toho, aby overili svoje odborné znalosti a zabezpečili certifikáciu ich pracovnej sily, sa stanú vašou „tajnou zbraňou“, pokiaľ ide o ochranu a zlepšenie vášho podnikania.

Výber partnera, ktorý investuje do vedomostí a preukazuje to tým, že má medzi zamestnancami značný počet certifikovaných jednotlivcov, v konečnom dôsledku prispeje k pozitívnym faktorom úspechu. Pomôže vám to ochrániť vaše podnikanie pred zmenami v odvetví a pomôže vám vyťažiť z vašich riešení to najlepšie.

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov