Pondelok – Piatok: 09:00 – 16:00

Canex Nevyužitý potenciál video analýzy v bankovom sektore

| Axis Blog |

Publikované 10. mája 2018
Dahua
Dahua TechMonth (WizMind): Ako inteligentné kamery zvyšujú bezpečnosť v domovoch dôchodcov
29. novembra 2021
Axis
Výber správneho VMS: Prečo by AXIS Companion mohla byť Vaša najlepšia voľba
13. septembra 2021
Dahua
3 minúty na pochopenie dokumentu o zabezpečení produktov: Dahua Product Security White Paper
16. februára 2024
Dahua
Proaktívne video monitorovanie a plnofarebná technológia prinášajú používateľom obrovské výhody
27. januára 2023
Dahua
Koľko toho viete o PTZ kamerách?
3. októbra 2022
Dahua
Čo má rok 2022 pripravené pre bezpečnostný priemysel
25. apríla 2022

Nevyužitý potenciál video analýzy v bankovom sektore

Vzhľadom na rast digitálneho a mobilného bankovníctva sa každá retailová banka na svete stretáva s výzvou, ako zmeniť svoju sieť pobočiek. Hoci sa počet pobočiek fyzických bánk na mnohých trhoch po celom svete znižuje, nikdy úplne nezaniknú. Ich úloha sa však časom vyvíja, aby slúžili potrebám mladých aj starých zákazníkov. Tých, ktorí hľadajú rýchlosť, efektívnosť a pohodlie, a tých, ktorí oceňujú interakciu a poradenstvo tvárou v tvár.

Existuje mnoho spôsobov, ako môže banka skúmať, definovať a prinášať nové skúsenosti zákazníkov. Pozitívna zákaznícka skúsenosť je veľmi dôležitá. V mnohých smeroch majú maloobchodné banky viac podobností ako ich maloobchodní bratranci ako kedykoľvek predtým. Obaja potrebujú bezproblémovo prepojiť zákaznícku cestu online a offline. Preto prinášajú optimalizované skúsenosti so značkami na každom kontaktnom mieste, aby splnili očakávania zákazníkov, ako aj maximalizovali príjmy a ziskovosť.

Zatiaľ čo maloobchodníci využívajú video analytické funkcie na optimalizáciu skúseností v obchode, odvetvie retailového bankovníctva zatiaľ nevyužilo potenciál, ktorý tieto nástroje prinášajú. Pri aktuálnom počte bánk, ktoré ponúkajú v podstate rovnaké produkty a služby, spôsoby ako prilákať nových klientov a zákazníkov, ktorí potrebujú ponúknuť výnimočný zákaznícky servis a znížiť prevádzkové náklady, musia byť čo najefektívnejšie.

Pomocou video analýz sa môžu naučiť nové veci o správaní zákazníkov s cieľom zlepšiť ich celkovú skúsenosť. Analýza videa môže tiež pozitívne ovplyvniť takmer všetky aspekty operácií bánk, či už ide o definovanie optimálneho počtu zamestnancov, ktorí poskytujú servis zákazníkom počas celého dňa, pochopenie demografického zloženia zákazníkov v rôznych obdobiach dňa a týždňa, a zaznamenávanie a upozornenie pracovníkov na predlžovanie radov v prevádzke, alebo zvýraznenie príležitostí pre dynamické zobrazovanie s cieľom prezentovať konkrétne ponuky a finančné produkty.

V bankovom sektore panuje vysoká miera konkurencie, a tak je znalosť správania zákazníkov na jednotlivých pobočkách úplne kľúčová, aby bolo možné využiť všetky predajné príležitosti skutočne na maximum, napr. aj s využitím nasl. inteligentných aplikácií a technológií, ako sú:

AXIS People Counter, 3D People Counter (počítanie ľudí), Queue Monitor (monitor radu a doby čakania), Demographic Identifier (vek, pohlavie), Occupancy Estimator (dĺžka návštev, obsadenosť), Store Reporter (štatistika a porovnanie viacerých pobočiek, prevencia strát), a pod.

uviedol Slavomír Bolha, obchodný riaditeľ pre oblasť produktov a riešení zo spoločnosti CANEX v zastúpení pre Axis Communications AB

Spoločnosť Axis vytvorila bezplatný e-book, ktorý vám ukáže, ako začať používať video analýzu na definovanie, optimalizáciu a meranie efektívnosti vášho projektu transformácie bánk.

Prečítajte si:

Kontaktný Formulár

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás. Urobíme všetko pre to, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď.

odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním poskytnutých osobných údajov